UFC: Dva vyzyvatelé, dvě porážky

UFC-165-FB

Hlavní událostí UFC 165, konané v Air Canada Centru v kanadském Torontu, byl boj o šampióna v těžké váze mezi současným mistrem Jon Jonesem (18-1) a Alexanderem  Gustafssonem (05-1). Pro Jonese to byla jižn sedmá obhajoba, když je mistrem od května 2011. Tím je jasné, že vyhrál, bylo to na body, a to se proti Jonesovi v obhajobě na body dokázal před Gustafssonem ubránit jen Rashad Evans.

Ostatní odešli z arény předčasně. Do hlavního programu se vešly ještě čtyři zápasy. V bantamu to byl také boj  šampióna Brazilce Renan Barãoa (30-1) a vyzyvatele Eddie Wineland (20-8-1). Ani tady nedošlo ke změně, bylo to TKO ve 2. kole v čas 0:35. V těžké váze Brendan Schaub (9-3) porazil Matta Mitriona (6-2) technickým položením tlumivkou v 1. kole v čase 4:06.

S

Ve střední váze Francis Carmont (21-7) na body porazil Costu Philippoua (12-2). Nakonec v lehké váze nastoupil dosud neporažený Rus Khabib Abdulmanapovich Nurmagomedov (20-0), kterému měl sekundovat velezkušený Pat Healy (29-16-1). Byl to boj do konce, ale na body vyhrál nakonec Rus a nula v  kolonce porážek mu zůstala.
Z řady předzápasů zmíníme pouze vítězství Poláka Daniela Omielańczuka (15-3) nad Rakušanem Nandorem Guelminem KO ve 3. kole v čase 3:18.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *