UFC Fight Night 75 – Barnett vs. Nelson

road-to-ufc-japan-debuts-on-figh-750x340-1440687762

NA 26. Září je plánován další velký turnaj prestižní organizace UFC. Organizace se snaží nadále expandovat po světě, čili není překvapením, že s další turnaj bude konat v zemi vycházejícího slunce v Japonsku. UFC zvolilo lokalitu velmi trefně, Saitama Super Arena která nese název po stejnojmenném městě v Japonsku, hostila po dlouhou dobu turnaje organizace Pride. Hlavní zápas večera obstarají dva ostřílení veteráni tohoto sportu.

Josh Barnett stál při zrodu americké UFC a se svým skórem 33-7 patří k velice obávaným bojovníkům. Oproti tomu jeho soupeř Roy Nelson zřejmě nepatří mezi velké fanoušky kardia, ale zato patří mezi fandy tvrdých zadních úderů díky kterým se mu povedlo vyhrát leckterý zápas. Publikum bude zřejmě stát na straně J. Barnetta. V Japonsku od zápasil mnoho utkání v organizaci Pride.

001

V Dalším zápase se představí vycházející hvězda Japonska Kyoji Horiguchi, mladík který v UFC drží pozitivní rekord 4-1, kde prohrál pouze proti ostřílenému Demetriousu Johnsovi. Proti němu se však postaví střílený zápasník Chico Camus který v UFC působí od roku 2012 a porazil například Brada Picketta.

Do třetice tu máme zápas Nizozemského veterána Gegarda Mousasiho. „The Dreamcatcher“ patří ke skvělým strikerům a je jeden z mála který dokázal knockoutovat Dana Hendersona. Jeho soupeřem bude finalista jedné z nejsledovanější sezóny The Ultimate Fighter Uriah Hall. Hall se proslavil především svým kopem z otočky který uštědřil svému soupeři během prvních kol zápasu v reality show. Uriahovi se, ale později moc nedařilo má však pozitivní rekord 4-3.

26. Září si určitě musí každý správný fanda UFC a bojových sportů, zaškrtnout ve svém kalendáři. Turnaje v Japonsku bývají obecně jedny z nejlepších co se týče atmosféry zápasů.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *