UFC Fight Night 88 Almeida vs. Garbrandt

070

UFC Fight Night 88 je pokračování seriálu UFC na televizní stanici Fox. Momentálně se představí v Las Vegaské Mandala Bay Event Aréně, která patří k největším na světě, proto je jasné že se bude na co dívat. A co nás přesně čeká? 29. května se budeme moct těšit na celkem dvanáct zápasů! Konkrétně se můžeme těšit na následující duely:

135 lbs.: Thomas Almeida vs. Cody Garbrandt
145 lbs.: Renan Barao vs. Jeremy Stephens
170 lbs.: Rick Story vs. TBA
185 lbs.: Chris Camozzi vs. Vitor Miranda
170 lbs.: Jorge Masvidal vs. Lorenz Larkin
155 lbs.: Josh Burkman vs. Paul Felder
135 lbs.: Jessica Eye vs. Sara McMann
155 lbs.: Abel Trujillo vs. Jordan Rinaldi
185 lbs.: Alberto Uda vs. Jake Collier
155 lbs.: Erik Koch vs. Eric Campbell
135 lbs.: Aljamain Sterling vs. Bryan Caraway
265 lbs.: Chris DeLaRocha vs. Adam Milstead

071

Hlavní zápas večera obstará neporažená dvojka Almeida vs Garbrandt. Oba patří k největším objevům UFC a v kleci předvádí to nejlepší. Jediná škoda, že z tohoto zápasu pravděpodobně odejde jeden z nich s první porážkou. Brazilec Almeida poráží koho se dá. Svými tvrdými knockouty porazil například i Brada Picketta. Oproti tomu Garbrandt má sice pouze 8-0, ale za to patří k lidem co rádi rozdávají knockouty kde se dá!

Bývalý šampion Renan Barao si bude chtít spravit náladu po dvou nepodařených zápasech s TJ Dillashawem. Nebude to mít však vůbec snadné! Jeremy Stephansnovi se v poslední době také moc nedaří, ovšem patří ke kvalitním borcům co dokáží udělat pěkný zápas.

UFC v tomto velkém turnaji dala přednost méně známějším zápasníkům, bude zajímavé sledovat jak si s takovým údělem poradí!

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *