UFC on Fox 18 – Johnson vs. Bader

059

Už máte plány na sobotu 30. ledna? To by jste měli přehodnotit svá rozhodnutí, manželku poslat nakoupit a děti poslat k babičce. 30. ledna totiž UFC plánuje další ze série svých turnajů na televizní stanici FOX. A jestli to bude stát za to? To opravdu bude, Prudential Center aréna, Newark v New Jersey se totiž bude otřásat pod tíhou toho nejlepšího co může UFC nabídnout!

Podívanou odstartuje zápas ve welterové váze který obstará Jake „The Juggernaut“ Ellenberger proti Tarec „Sponge“ Saffiedine.  Ellenberger patří k veteránům UFC a je zárukou kvalitních zápasů. Na svém kontě má přes 18 knockoutů, ovšem v poslední době se mu nedaří a v posledních pěti zápasech dokázal vyhrát pouze jednou. Proto ho UFC přiřadilo k Belgickému zápasníkovi Saffiedineovi. Tarec nastoupí k teprve svému třetímu zápasu v UFC. Navíc po rok a půl dlouhé pauze díky zranění.

Další zápas obstará Sage Northcutt proti Bryanu Barberena. Sage patří k největším objevům UFC v několika posledních letech a to mu ještě není ani dvacet let! Spekuluje se, že bude patřit k další továrně na dolary pro UFC a bude pokračovat ve šlépějích Jonse, Rondy a McGregora. To však nemění nic na tom, že se proti němu postaví Bryan Barberena. Jeho přezdívka „bam bam“ dává najevo jeho zápasnický styl. Ano opravdu Bryan je mistrem knockoutů kterých podle sherdogu rozdal v profi ringu jež osm.

Ke slovu se však dostanou také borci z nižších váhových kategorií. Konkrétně Brazilec Luri „Marajo“ Alcantara proti Američanovi Jimmie „El Terror“ Rivera. Alcantara působí v UFc od roku 2011 a na svém kontě má přes 32 vítězství střídavě na Ko a subbmise. Rivera s trefnou přezdívkou „El terror“ (pan teror) má super bilanci 18-1, ovšem v UFC je teprve nováčkem.

060

Kdo se vyzná v MMA a celkově v UFC, pochopí co může znamenat spojení Josh Barnett vs. Ben Rothwell. Ano opravdu, UFC dalo do jednoho zápasu dva největší řízky těžké váhy. Barnetta není nutno představovat, stál u zrodu tohoto sportu a dokázal to, na co může kde jaký zápasník jen pomýšlet. Bojoval snad se všemi kvalitními zápasníky své doby. Ben Rothwell však nezaostává se zkušenostmi v ringu pozadu. Na kontě má před 35 výher. Oba zápasníci vyznávají agresivní styl boje, proto je jasné že se bude na co dívat !

Hlavní zápas večera obstará Anthony Johnson proti Ryanu Baderovi. Oba není potřeba dále představovat, patří k tomu naprosto nejlepšímu co muže UFC nabídnout. Johnson se mlže například pyšnit skalpem Švéda Gusstaffsona. Bader patří k veteránům UFC. Oba mají v oblibě knockouty proto je jisté že se bude na co dívat.

Celý turnaj je perfektně poskládaný a patří k těm lepším kouskům co letos UFC nabídne. Proto všem fanouškům doporučuji sledovat tento turnaj již zítra 30. ledna na televizi Fox.

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *