UFC se vrací do Japonska

19863_Hunt-vs-Nelson

 

20. září přivítá Japonsko další turnaj UFC. Zápas se bude odehrávat v Saitama Super Aréně ve městě Saitama. Hlavní zápas obstarají kolosy v podobě Marka Hunta a Roye Nelsona. Oba zápasníci patří k důkazům že nemusíte být vyrýsovaný řízek aby jste byli úspěšným zápasníkem. Oba patří k nejlepší srikerům co může těžká váha v UFC nabídnout. Mark Hunt bude zřejmě podporován publikem, jelikož již dříve v Japonsku úspěšně zápasil. Oba jsou vysoko v žebříčku těžký vah v UFC. Novo Zélandský zápasník naposledy remizoval v zápase roku s Antoniem Silvou. Oproti tomu Roy Nelson naposledy knockoutoval legendu MMA Antonio Rodrigo Nogueru.

622_4887a0ec-6c00-3f82-9c3f-6108d4a30247

 

 

Před zápas obstará Myles Jury a Takanori Gomi. Jury naposledy porazil Diego Sancheze a vede sérii pěti vítězství za sebou. Oproti tomu Gomi je Japonská hvězda který pamatuje ještě zápasy v PRIDE. Jury zde však bude v roli favorita je agresivnější a vyznává styl který by se Gomimu nemusel líbit.

Představí se také ženy. Miesha Tate se představí proti Japonské mašině Rin Nakai. Ta drží sérii šestnácti vítězství v řadě. Oproti tomu Tate je jedna z nejlepších ženských zápasnic dnešní doby.
Dá se očekávat minimálně stejně kvalitní turnaj jako ten minulý.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *