UFC: Smůla v těžké váze

057

Zranění k tomuto sportu neodmyslitelně patří, je však málo pravděpodobné aby se v průběhu několika dnů zranili oba aktéři a hrozilo, že zápas nakonec vůbec nebude. Podobnou nepříjemnost teď musí řešit Americká UFC. Původně se mělo jednat o dlouho čekávaný odvetný zápas o titul v těžké váze mezi šampionem Fabriciem Werdumem a bývalým šampionem a zároveň vyzyvatelem Cainem Velasquezem.

Nejdříve se zranil Velasquez, zpráva obletěla internet a vzbuzovala hodně otázek. Cain ze začátku vůbec neuvedl o jaké zranění se jedná. Tuto skutečnost odsoudil i manažer a team okolo Fabricia Werduma. Mnozí tvrdí že se Cain bojí další porážky s Werdumem, sám Velasquez to vyvrátil na svých sociálních sítí.

Nástupcem se tedy měl stát Američan s Chorvatskými kořeny Stipe Miocic, který patří k předním zápasníkům UFC těžké váhy. Ovšem, během pár hodin přišla zpráva, že se zranil také Fabricio Werdum, když smůla tak pořádná.

Je to jeden z mála případů v historii UFC, kdy se zranili oba šampioni, je pravdou, že oba borci byli jistě velmi vyčerpaní z předešlých zápasů. UFC narychlo shánělo někoho na záskok, bohužel bez výsledků.

Teprve včera však na svém twitteru vyrukoval Jon Jones, bývalý šampion polo těžké váhy UFC. Jones dostal roční zákaz za užívání drog, konkrétně kokainu. Před několika měsíci ohlásil svůj návrat však už do těžké váhy a jak se zdá, rozhodl se příležitost chytit za pačesy :)

Zápas je prozatím smazán z hlavní karty večera, a pravděpodobně to tak zůstane. Možnost, že by zápasil zkutečně Jon Jones proti Stipe Miociovi je velmi nepravděpodobná.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *