UFC- The Ultimate Fighter 22 Finále

040

Nezadržitelně se k nám blíží finále 22. série reality show The Ultimate Fighter. Trenéry pro tento TUF se stali Frankie Edgar a Chad Mendez. Oba patří ke špičce MMA ve featherové váze (do 66 kilo). Edgar je bývalým šampionem lehké váhy, patří k těm kteří zápas rozhodují především srdcem. Naposledy prohrál v roce 2013 proti šampionovi Jose Aldovi. Od té doby utrpěl několik zranění, ovšem získal také bilanci čtyř výher a žádné porážky.

Mendéz naposledy prohrál proti fenoménu dnešního MMA Conoru McGregorovi. Chad patří k tradičním tvrďákům a už jen svojí postavou budí hrůzu. Kromě Jose Alda a Conora McGregora se ještě nenašel nikdo další kdo by dokázal  Mendéze zdolat.

Zápas obou borců jistě rozhodně o dalším pokračování managmentu UFC. Vítěz tohoto turnaje se pravděpodobně stane soupeřem pro vítěze titulového zápasu McGregor vs. Aldo.

Dalším lákadlem turnaje bude souboj Edsona Barbozy a Tonyho Fergusona. Barboza je členem UFC od roku 2011 a za tu dobu dokázal od zápasit přes desítku zápasu. Utkal se například s Donaldem Cerronem nebo Bobby Greenem. Oproti tomu Ferguson se naposledy dobře předvedl proti Joshu Thomsonovi.

V dalším zápase se představí Joe Lauzon proti Evan Dunhan. Lauzon patří k zápasníkům u kterých je záruka skvělého zápasu. Své soupeře ukončuje nejčastěji v boji na zemi na subbmise z brazilského jiu jitsu. Evan Dunham je zápasník který obývá spíše průměrná patra UFC, ve které však působí od roku 2009 a má za sebou velkou spoustu zápasů. Zápasil například s Donaldem Corronem, Rafaelem Dos Anjosem, Melvinem Guillardem a naposledy si připsal výhru proti Rossu Personovi.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *