V Rusku se hrálo jen na ruskou notu

k_erokhin

Turnaj New Stream, který se konal v pátek 31. října ve sportovním paláci Dynama v Moskvě, přivítal mnohé borce ze zahraničí, i asi když ne vždy ty nejlepší v jejich zemi. Hlavní událostí byl zápas v těžké váze Rusa Konstantina Erokhina (8-1), který již vybojoval mnohý zápas i se zahraničními borci, ale vždy v Rusku, takže uvidíme, jak se mu bude dařit v jiných vodách.

Soupeřem mu zde byl Američan Dave Huckaba (21-6),  který jen jednou a neúspěšně bojoval v Bellatoru, kde prohrál v roce 2012 s Polákem Damianem Grabowským, a také v poslední době nezaznamenal výraznější úspěch, takže když vyhrával, tak jedině nad vysloveně slabšími soupeři, a také nebyl proto považován za favorita. Výsledek se dal tušit předem, jen se domácí diváci dohadovali, jak dlouho Američan vydrží. A nebylo to dlouho,  Erokhinovi stačilo 97 vteřin, aby dal pěknou ránu a KO/TKO srazilo Huckabu na kolena.

2222222222
V dalším zápase ve veltru měl Shamil Zavurov (23-3-1), který v roce 2010 ve svém 13 zápase a s jednou porážkou zavítal i k nám na turnaj Heroes Gate, kde porazil Jaroslava Poborského (tehdy 14-24),  s Brazilcem Luizem Ricardou Simonem (8-3-1), papírově slabším soupeřem, těžší práci. Konečný úder nasadil Brazilci až ve 2. kole v čase 1:12.
Rasul Khairulaev (1-1) měl v lehké váze bojovat s Egypťanem Haithamem Tantawou (8-2), ale na jeho místo nastoupil začátečník, také Egypťan, Khethem El Said (0), takže bylo opět otázkou, za jak dlouho zápas skončí. Bylo to ale až v čase 4:11 po Rear-Naked Choke. Další vítězství domácích zaznamenal ve střední váze Ramazan Ramazanov (3-0), který měl za soupeře dalšího Egypťana Sherifa Mohameda (5-1), který zde byl poprvé v cizině a poprvé bojoval i proti cizinci. Premiéra v cizině se mu ale nepovedla a skončil na zemi po úderu za pouhých 85 vteřin 1. kola zápasu.
Dobře se před domácími diváky zapsal ve velteru Muslimbek Muslimov (1-0), který porazil Běloruse Alexandra Svirida (1-4), pro kterého to byl po třetí zápas s Rusem, když dva předešlé prohrál. Bylo to za 90 vteřin 1. kola, když Svirid dostal armbara a bylo dobojováno. Rus Murad Zeinulabidov (9-1) dostal v bantamu za soupeře Ukrajince Alexandra Lungu (3-3) a porazil ho na body. Další domácí vítězství zaznamenal ve veltru Aigun Akhmedov (15-2), který obdobně na body porazil Ázerbajdžánce Tofika Musaeva  (3-2), který měl za sebou v Rusku letos již tři  zápasy (2-1).
Poslední zápas znamenal pro Rusko jedinou malou ztrátu, když v těžké váze favorit Yusup Shuaev (0) jen remizoval s Ukrajincem Evgeniem Boldyrevem (7-5), který v posledních pěti zápasech 4 x prohrál, a to i s Polákem Adamem Maciewským (10-5-1).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *