Végh má nového soupeře !

003

Kdo sleduje Česko-slovenskou MMA scénu, jistě pozná nejlepšího Slovenského zápasníka Attilu Vegha. Jako první regionální zápasník se účastnil turnajů jedné z nejprestižnějších organizacích na světě, Amerického Bellatoru. V této organizaci se mu také podařilo získat titul v polo-těžké váze. Titul však následné ztratil ve sporném zápase s Emanuelem Newtonem. Následovala další prohra v KSW proti UFC veteránovi Goranu Relijcovi. Nyní má před sebou další zápas, tentokrát ne však za velkou louží, ale přímo v hlavním městě Ruska v Moskvě. Jeho soupeřem bude ostřílený zápasník Maxim“Maximus“ Grishin.

Maxim Grishin je veteránem turnajů M-1 a hodně svých zápasů ukončuje na KO/TKO. Dále drží bilanci osmi vítězství v řadě a většinou proti lepším soupeřům. Poslední prohru zaznamenal v roce 2011 na submissy proti Kennymu Garnerovi.

Každý správní fanda slovenského a českého MMA si nemůže tento zápas nechat ujít, bohužel však neznáme ještě úplnou kartu turnaje. Bude však zajímavé jestli se Attila oklepe po dvou prohrách nebo bude Rus pokračovat ve své linii vítězství.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *