Velké návraty do UFC v roce 2015?

GSP

Jaro tohoto roku je mezi fanoušky UFC mimo jiné ve znamení spekulací, zda-li se nevrátí některá ze zářivých hvězd nedávné minulosti. Mluví se o hromotluku se slovanskými kořeny Brocku Lesnarovi a také o superhvězdě Georgi Saint-Pierrovi. V případě Lesnara to asi nedopadne, přestože dostal skvělou nabídku a od začátku roku 2015 se na návrat do oktagonu tvrdě připravoval… najednou ale nečekaně podepsal novou wrestlerskou smlouvu a řekl, že ač tělo mu pro UFC funguje skvěle, mentálně to už není ono.
Návrat GSP je daleko reálnější. Po drsném zápasu s Hendricksem v roce 2013, který těsně a bolestivě vyhrál (viz fotka z pozápasové tiskovky), George na neurčitou dobu přerušil kariéru. Od podzimu 2014 ale opět začal trénovat a cítí se

dobře – fyzicky i duševně. Svůj případný návrat odmítá zatím komentovat, ale řekl, že vrátí-li se, tak to bude do jeho tradiční váhové kategorie. V zákulisí UFC se šušká, že návrat velkého GSP je velmi reálný a že UFC nebude šetřit a své nedávné ikoně Saint-Pierrovi snese modré z nebe, jen aby se vrátil.
GSP
Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *