Výsledky UFC Fight Night 79

039

28. Listopadu se v jiho Korejském hlavní městě Soulu konalo další klání UFC s podtitulkem Fight Night 79. Celý turnaj se odehrával v Korejském Olympijském centru. Divákům byla nabídnu široká nabídka skvělých zápasů. Hlavním tahákem večera byl souboj bývalého šampiona lehké váhy Bensona Hendersona proti Jorgu Masvidalovi. Henderson je již veteránem UFC a bojoval snad proti každému dobrému borcovi v jeho váhové kategorii. Je to bývalý šampion World Extreme Cagefighting. Titul zde držel až do úplně posledního turnaje této organizace kde mu ho sebral Anthony Pettis. V posledních letech má střídavou bilanci a dny jeho největší slávy jsou zřejmě u konce i přes to byla zaručená podívaná. Jeho soupeř s přezdívkou „Gamebred“ byl pro Hendersona rovnocenným soupeřem. Zápas skončil vítězstvím na body pro bývalého šampiona.

Pro diváky byl však mnohem záživnější zápas domácího Dong Hyun Kima který již patří k veteránům UFC. Je veteránem asijské organizace Deep. Jeho soupeřem byl Dominic Waters který je nutno podotknout o dost méně zkušený. Zápas se nesl v režii Kima který Američana v prvním kole na TKO. Aréna se mohla po tomto momentu zbláznit.

To další domácí borec Yoshihiro Akiyama neměl tolik štěstí jako jeho kolega. Ten totiž narazil na neporaženého Brazilce Alberta Mina. Ten si však přál být neporažený i nadále, čili celkem přesvědčivě vyhrál na body.

Na turnaji se objevila i jedna perlička která se jen tak nevidí. Američan Dominique Steele knockoutoval svého soupeře Slamem. Tato technika je spíše známá ze starých turnajů Pride.

Turnaj se velice povedl a je dobrá zpráva, že UFC expanduje do všech koutů světa, což dává jistou šanci i českým fanouškům tohoto sportu.

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *