Barao se zranil, nahradí ho Joe Soto

tj-dillashaw-joe-soto-ufc-177

 

 

Nečekaná zpráva přišla z UFC! Doktoři nedovolili Renanu Baraovi nastoupit do titulového zápasu s Tj Dillashawem. Jedenáct hodin před vážením však UFC sehnala náhradníka v podobě Joa Soto. Pokud vám jméno nic neříká není se čemu divit. Soto nepatří mezi známé zápasníky a bude to teprve jeho premiéra v UFC. Důvodem jeho zařazení do hlavní karty večera je zřejmě lokace odkud zápasí. Joe žije v Kalifornii kde se bude nadcházející turnaj UFC odehrávat.

Teprve před nedávnem spolu TJ a Joe trénovali, a pomáhali jeden druhému v přípravě na zápas. A dnes večer půjdou spolu o titul.
Je velice ojedinělé aby zápasník který nepůsobí v UFC dostal nabídkou rovnou se poprat o titul.  Joe Soto musel ovšem shodit jednu libru a neměl na to ani hodinu. Jak však sám dodal onu potřebnou libru shodil asi za patnáct minut. Sám dodal „nikdy jsem takhle rychle nechodil“.

Joe Soto má za sebou celkem úspěšnou kariéru v Bellatoru kde získal skóre 4-1. Později byl však propuštěn a zápasil po různých menších organizacích v USA. Momentálně má za sebou šest vítězství v řadě. Je jasné že Joe nemá moc šancí na výhru. Nicméně je to pro něj možnost předvést se celému vedení UFC v čele s Dana Whitem. Pokud by vyhrál bylo by to senzací pro celý svět tohoto sportu.

 

dillashaw-soto-631x500-featured

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *