Duel dvou odchovanců „Minotauro“ Nogueiry

Veterán Antonio Rodrigo Nogueira je znám jako “big daddy”, tedy velký táta, mnoha MMA zápasníkům. Dva z nich – těžké váhy Junior dos Santos a Antonio Silva – by mohli brzy změřit síly v UFC.

Duel těchto borců by mohl nastat na UFC 160 25. května, kde Silva se znovu utká se šampiónem Cainem Velasquezem a dos Santos bude čelit Marku Huntovi. V případě,  že by oba Nogueirovi svěřenci vyhráli, nastoupili by poté proti sobě. Server shredog.com citoval “Minotaura” , který litoval tohoto možného zápasu.


“Už spolu nemohou trénovat”, smál se Nogueira. “Je to smutné. Opravdu se mi to nelíbí, ale každý má svou vlastní cestu, vlastní rodinu. Pokud se rozhodnou spolu bojovat, bude to velký zápas. Bigfoot (Antonio Silva, pozn. redakce) na sobě stále pracuje a nejprve si musí dát pozor na Velasqueze, soustředit se na jeden zápas najednou. Vím, že vyhraje, musí ale přemýšlet nejdřív o prvním vítězství a až potom si dělat starosti s Ciganoem (Junior dos Santos, pozn. redakce).


Celá tato situace by však mohla být pouze imaginární, pokud Velasquez bude schopný zopakovat své vítězství nad Silvou z května 2012. Zároveň to může záležet i na Nogueirovo vlastním remači s Fabricio Werdumem 8. června. Podle “Minotaura” však je jedna věc jistá: ani Cigano, ani Bigfoot nebudou zápasit se svým “velkým tátou” za žádných okolností.


zdroj: shredog.cz

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *