Judo: Krpálek vlajkonošem Dětských Her

vlajkonos Krpalek

Doh­romady v osmnác­ti disciplínách se o medaile začíná bojovat od pondělí 24. června 2013 až do pátku 28.června při českých dětských Hrách. Jedná se již o šestý ročník této soutěže a zúčastní se jí děti z celé České republiky rozdělení do svých krajů odkud pochází. Děti se utkají v atletice, sportovní střelbě, basketbalu, stolním tenisu, cyklistice, fotbalu, triatlonu, házené, veslování, kanoistice, volejbalu, nohejbalu, vzpírání, orientačním běhu, taneční soutěži, plavání a výtvarné soutěži.

Zahajovací ceremoniál se konal v Uherském Hradišti za přítomnosti sportovních legend. „Účast na dětské olympiádě je pro talentované sportovce obrovskou zkušeností, motivací i odměnou. Přeji všem reprezentantům hodně sportovního štěstí,“ uvedl při setkání se sportovci hejtman.

Judista Lukáš Krpálek, jako rodák z Jihlavy, měl tu čest se stát při ceremoniálu vlajkonošem za kraj Vysočina. O závěr ceremoniálu se postarala herečka a zpěvačka Monika Absolonová. „Sama jsem navštívila letní hry v Londýně, doufám, že tam za pár let uvidím někoho z vás,“ vzkázala mladým sportovcům.

V těchto hrách bohužel ještě nemají bojové sporty své místo, avšak do dalších let se počítá s rozšíření disciplín. Více informací naleznete ZDE.

 

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *