MMA: Co nového v Albionu?

made4thecage13-new

Anglie je jedna ze zení Evropy, kde má MMA zelenou. I když asi celková úroveň MMA v této zemi není nejvyšší, vždyť za mořem třeba v UFC je jejich zástupců pomálu. Ale to ukáže čas. Turnaj M4TC 13 – Nemesis (Made 4 The Cage) se konal v sobotu 22. února 2014 Raiton Meadows Areně v Houghton-le-Spring v Tyne and Wear.

Hlavní událostí byl zápas Jamese Mulherona (5-0) a Stava Economoe (15-4-1). Na Stava si jistě vzpomíná Karlos Vémola, který ho porazil v roce 2009. Ani tentokrát se mu nedařilo a s mnohem méně zkušeným soupeřem prohrál na body.

Ve střední váze Andy De-Vent (9-8) porazil Andrewa Punshona (13-7) v 1. kole v čase 1:54, když soupeři poranil nohu. Představil se tu i Litevec Antanas Jazbutis (17-20) v lehké váze, který porazil na body Paula Cooka (15-4).
Z dalších zápasů můžeme připomenout Ryana Scopeho (7-0), který si poradil ve velteru s Philem Flynnem (7-10) TKO po úderech již v 1. kole v čase 1:45. Jistě zajímavý byl zápas, ve kterém Brazilka Michelle Nicoliniová (1-0) vyhrála ve slaměné váze nad Lanchanou Greenovou (0) položením armbarem také v 1. kole za 2:27.
V dalších zápasech se již představili pouze amatéři nebo jen začínající profi bojovníci.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *