MMA: Poláci se představili ve Skotsku

Linke_Reid

Minulý týden se konal zajímavý turnaj MMA, o kterém jsme dosud neinformovali. Byl to Immortals Fight Promotions II: MMA Showdown v Beach Ballroom ve skotském Aberdeenu. Zde totiž má sídlo Immortals Gold Team (Zlatý tým nesmrtelných), ve kterém mají zastoupení nejen Američané, ale také třeba z Linke Gold Teamu z Polska.

Hlavní událostí turnaje byl boj ve velterové váze Velšana Kevina Reeda (9-17) proti Maciejovi Linkemu (9-3), v němž to skončilo porážkou Poláka KO/TKO po úderech lokty a pěstmi ve 2. kole v čase 4:49.
Dalšímu Velšanovi Carlosu Dunbarovi (19-9) se dařilo stejně, když porazil Poláka Michala Szczepanka (0) již v 1. kole za 2:08 položením po zaháknutí patou. Česky se tomu říkalo „stolička“.
Dařilo se i dalšímu Velšanovi Danielu Thomasovi (19-9) proti Švédu Alexandru Proderovi (3-5), když vyhrál v lehké váze zásahem do těla KO/TKO ve 2. kole za 0:17.
Pak se v dalších zápasech představili nováčci na profi scéně MMA, z Poláků vyhrál svůj zápas Arkadiusz Zienkiewicz v pérové váze nad Bradem Evansem.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *