MMA: Ruské okénko

abdurahimov-vs-grove

Víkend byl v Rusku ve znamení několika turnajů MMA. Můžeme například zmínit páteční Tech-Krep Fighting Championship v Krasnodaru. Na programu bylo sice víc zápasů, ale odehrála se jen šestice. Poměrně známý borec v bantamové váze Murad Zeinulabidov (6-0) se utkal s debutantem Maximem Marchenkem, a skončilo to jasným KO v 1. kole.

Zápas ve velterové váze pro sebe rozhodl Turní Ragimov (3-1), když na body porazil Yunuse Tagirova (2-2). V pérové váze se odehrály dva zápasy, utkal se tu Dzhamal Magomedov (1-0)a ostřílený Litevec Viktor Tomasevic (6-6), ovšem Magomedov vyhrál RSC v 1. kole. Ve druhém Eldar Gasanov (1-0) porazil KO Walida  Seghira (1-2) ve 2. kole. Ve střední váze Magomed Mutaev (4-1) porazil na body Jurije Štenbulyaka (2-3) a konečně v posledním Abdula Dadaev (3-2) porazil jediného cizince v turnaji, Holanďana Hyram Rodrigueze (12-10) položení zaouhých 38 vteřin.

521742af-d47b-5635-d47b-563a09dc121b.photo.0
Sobotní turnaj Bitva na Terece v Moskvě svedl proti sobě bojovníky několika zemí. V těžké váze to byl Rus Abdul- Karim Edilov (8-4), který porazil Polákda Michala Gutowského (6-4) TKO v 1. kole. Ovšem Gutošský přešel do těžké z polotěžké váhy.
Zkušený Brazilec Shatuba André Santos (34-9) vyhrál ve veltrové váze nad neméně otřelým Rusem Beslanem Isaevem (24-6) gilotinu sytičem ve 2. kole. Další ruské vítězství viděli diváci, když Šamil Zavurov (21-3) porazil Nizozemce Haruna Kina (4-7) na bidy jednomyslným rozhodnutím.
Řada dalších zápasů proti sobě svedla takřka nováčky nebo jen v ruském prostředí známé borce, ale zmíníme jeden zápas za všechny, ve které se utkali ve střední váze Rusové Sultan Alijev (9-1) a Ruslan Khaskhanov (12-5). Alijeva jsme mohli již dvakrát vidět v Bellatoru (1-1), a snad i proto si dokázal porazit se zápasově zkušenějším soupeřem TKO v 1. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *