MMA: Rusové se nebojí konkurence

profc_50_Pannie-Kianzad

Ve středu 16. října se v Paláci Sportu v Rostovu na Donu v Rusku konal turnaj ProFC 50. Je pravda, že Rusko je zemí, která se nebojí pozvat na své turnaje soupeře minimálně ze sousedních zemí, na rozdíl třeba od Japonců, u kterých to je výjimka.
Jako hlavní událost turnaje byl určen zápas v polotěžké váze Alexeye Olejnika (47-9-1) proti Nizozemci Dionu Zíralovi (28-10).

Olejnikov je znám i v USA, kde krátký čas působil v Bellatoru, Ziral je neméně známý, především zápasech ve Strikeforce.
Hlavní boj byl však krátký, domácí Olejnikov to vyřídil za pouhých 101 vteřin, když zvítězil položením sytičem.
Dalším pěkným zápasem byl boj v těžké váze mezi Rusem Beslanem Isaevem (25-78) a Brazilcem Alexandrem Gonçalvesen (13-8). I Isaev má americké zkušenosti, které se jistě projevily i v tomto zápase, když vyhrál KO v 1. kole v čase 2:52. Arménec David Khachatryan (13-2) porazil v lehké váze Brazilce Dimitrye Zebroského (10-6-1) až na body. V těžké váze bojovali dva Rusové, Yuri Izotov (4-2) a Dmitry Kromm (2-2), ale podle zkušeností měl vyhrát Izotov, a také vyhrál, když položil soupeře ve 2. kole v čase 4:05 zadní nahým sytičem.

MMAnytt-Pannie-Kianzad-Foto-Mattias-Persson-624x600
Na ruské půdě se představil i Srb Milan Zerjal (2-0), který v lehké váze zvítězil nad domácím Alexandrem Vinogradovem (2-1) položením ve 2. kole v čase 1:45.
Rus Ramis Teregulov (5-1) v polotěžké váze porazil Kazachstánce Isláma Dzadzieva (1-0) na body. Další mezinárodní zápas Rusko – Moldava svedli ve střední váze Šamil Abdulkhalikov (4-3) a Pavel Pokatilov (10-3), který ale skončil na zemi ve 2. kole.
Švédka Pannie Kianzadová (3-0) vyhrála na body nad Milanou Dudievovou (8-2) na body.
Bělorus Boris Miroshnichenko (9-4) si poradil ve střední váze s Hermanem Jakubovem (2-1) KO kopem do hlavy již v 1. kole. Z Anglie si přiletěl pro vítězství Dan Edwards (10-8), který položil v 1. kole v čase 4:38 Rusa Alexeje Efremova položením v 1. kole v čase 4:38.
V předkolech na sebe narazili v polotěžké váze debutanti v profiaréně Ukrajinec Dmitry Sosnowski a Rus Mukhumat Vakhaev, který skončil položený již v 1. kole, a v lehké váze Rus Vladimír Kanunnikov (1-0) porazil Kyrgystánce Junuse Uulu Nimata (1-1) na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *