Po deseti dnech po porážce Silva otrnul

silva-weidman-450x304

Uběhlo deset dní od porážky a Anderson Silva má zas silné řeči. Na UFC 162 po devíti letech ztratil titul šampióna UFC ve střední váze s Chrisem Weidmanem. Byl to boj generací, protože Silvovi je 39, Wiedmanovi 29. Silva neprohrál od roku 2006, kdy Wiedman měl tři roky před prvním zápasem v MMA. Jejich vzájemný boj skončil ve 2. kole na KO v čase 1:18.

Nyní bylo oznámeno, že 28. prosince 2013 bude odveta a zápas Weidman vs. Silva 2 se stane hlavní tahákem UFC 168. Brazilští Silvovi fanoušci to jistě přivítali s radostí, ovšem nemusí být po jejich. Silvovi akce „šou musí být“ asi neplatí na každého, v případě Wedmana narazila kosa na kámen.
„Budu trénovat čtyři měsíce, abych vyhrál,“ řekl Silva, „ale nakonec se vždycky musím poučit ze svých chyb a možná jsem se někdy zapsal tím nejhorším možným způsobem. Po tom všem, co se stalo, jsem se uklidnil, a pak si uvědomil, že jsem měl více myslet. Skončít knokautem je šokující,“ dodal.

130707014018-silva-weidman-single-image-cut
Silva má smlouvu na 10 bojů v UFC a podle něho ve věku 39 let ho ani nenapadne, že by se rozhodl o konci sportovní kariéry. „Každý nakonec musí odejít, ale ještě nepřišel můj čas. Chci se pomstít. Chris mi dal tuto příležitost, a my budeme znovu bojovat. Je to další šance jít a znovu zápasit sám pro sebe jako osoba i jako sportovec,“ dodal Silva.
Nezbývá tedy než počkat do prosince, jak to dopadne. Weidman má skóre 10-0 a jistě nebude chtít dát svou kůži zadarmo, natož proto, aby jako nejnovější šampión UFC přišel první o titul.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *