UFC vzkazuje Chaelovi Sonnensovi: „Druhý test na drogy je pozitivní!“

sonen

Během soboty se mezi akcemi UFC objevily novinky, že zápasník MMA Chael Sonnen bral drogy. Alespoň to ukázal druhý náhodný test na přítomnost drog, která Sonnen absolvoval v rozpětí pěti měsíců.

 

Tato šokující zpráva odvedla pozornost od utkání UFC Fight Night  mezi Swansonem a Stephensem. Přesto, ale zůstala UFC klidná a na toto téma se vyjádřila až na tiskové konferenci po tomto zápasu.

Prezident UFC Dana White nebyl přítomen v AT & T Center v San Antoniu, aby mohl řešit tuto událost. Za něj se k tomu krátce vyjádřil ředitel propagace Dave Sholler.

MMA: UFC 159-Jones vs Sonnen-Weigh-In
„Jsme informováni, že druhá náhodná zkouška na přítomnost drog byla provedena na začátku tohoto měsíc. Výsledky ukázaly pozitivní reakci na přítomnost drog v krvi“ řekl Sholler. „Chael bude mít příležitost vše vysvětlit před atletickou komisí v Nevadě do konce měsíci, a prostřednictvím prohlášení pro média, že se zavázal ke spolupráci.“

Sholler ještě dodal, že UFC podporuje zásady stanovené státní atletickou komisí s ohledem na zvýšení výkonu díky drogám.

„Budeme podporovat komisi a dále zajistíme, aby všichni závodníci UFC závodili bez pomoci zvýšení výkonu díky drogám a zakázaným látkám,“ uvedl Sholler.

Server MMAFighting.com v sobotu oznámil, že Sonnenův druhý test na přítomnost drog byl pozitivní podle NAC. Mezi zakázané látky, které byly nalezeny, jsou lidský růstový hormon, lidský erytropoetin a lidský choriový gonadotropin.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *