Judo: Švec veze bronz z Evropy veteránů

Libor Svec na MEv

Evropský šampionát veteránů se konal v termínu od 14. do 16. června 2013. Jedná se o největší šampiónát této věkové kategorie v historii. Letošní ročník totiž překročil hranici 1.000 registrovaných účastníků, z čehož největší část tvořili francouzi. Judisté z celé Evropy se postavili na šest tatami a postupně se utkali o jednotlivé medaile a tituly.

Z pražského oddílu USK Praha se šampiónátu zúčastnil Libor Švec v kategorii do 90kg. Minulý rok Švecovi nepřálo štěstí, kdy bohužel nestihl finále díky změně v časovém harmonogramu soutěže a po absenci ve finálovém duelu obsadil druhé místo.

Letos na šampiónátu v Paříži byl již ostražitý a nenechal nic náhodě. Po dvou vyhraných utkání se ve třetím kole odnusul po prohře do oprav, kde opět nabil sil a dále likvidoval své soupeře. V opravách vyhrál další tři zápasy a obsadil krásné třetí místo na mistrovství Evropy veteránů.

 „Tak hymna zase nebyla, ale alespoň to cinklo. Jsem spokojený, konkurence a dřina veliká“ komentoval na Facebooku svůj úspěch Libor Švec. Tabulky zápasů naleznete k nahlédnutí ZDE.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *