MMA: Kvalitní turnaje nejsou jen v USA, ale i v Evropě

0

Cage Warriors Fighting Championship nebo-li CWFC je anglická liga MMA, která své turnaje pořádá od roku 2002, dnes tedy dospěla do čísla 56. Turnaj Cage Warriors 56: Guerra del vs Omoyele se konal v sobotu 6. července 2013 ve Fóru v Londýně.

Hlavním zápasem, který měl diváky do hlediště přilákat, byl souboj Bola Omoyela (7-1) s Vincentem Guerrou del (20-9), pro kterého to byl v Warrios Care debut. Pro Omoyela to byl nakonec vcelku lehký zápas, který trval jen 3:21, skončil TKO po úderech lokty. „Když se tvrdě trénuje, je bojovat snadné,“ vyjádřil se Omoyele k zápasu a doplnil, že: „Cage Warriors je nejlepší soutěž v Evropě. Přesně to, co jsem chtěl udělat, bylo to, co jsem dokázal dnes. To je důvod, který mě sem přivedl. Chci získat pás a každý, kdo mě vezme do boje o pás, je mým cílem.“

0

Dále Robbie Oliviera (20-9-1) porazil v pérové váze Patrika Berishu (6-4) jednomyslným rozhodnutím, i když byl zápas velmi vyrovnaný.

Připomeneme i další výsledky, kdy Denniston Sutherland porazil ve střední váze Bretta Bassetta po úderech TKO ve 3. kole v čase 0:30. Graham Turner zvítězil nad Nadem Narimanim těsně na body hlavně po lepším prvním kole. Ve veltru Philip Mulpeter lokty TKO porazil Warrena Kee ve 2. kole za 3:24. Do hlavního programu ještě zasáhli ve střední váze Fabrio Ferrari a Brett Sizeland, kdy prvně jmenovaný vyhrál položením v 1. kole za 4:48.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *