USFFC: Turnaj amatérských bojovníků rozhodoval o dvou titulech

1223

Sobotní turnaj USFFC 13 se konal v Marionu v Severní Karolíně v USA. Na programu byly dva boje o titul. Ve velterové váze se utkal nejzkušenější muž večera, Tony Rogers Jr. (10-5) z týmu Full Circle v Marshallu a Floriďan Phillip Rowe (5-4). Původně měl být vyzyvatelem Elim Rivera, který Roweho porazil, ale přestoupil k profesionálům, takže jeho místo bylo volné.

Rowe si však postup zasloužil, protože 8. června si ho vybojoval nad Donnem Bushem v sobotu 8. června na Combat 15 v Orlandu. Rogers v zápase svůj titul neobhájil, ve druhém kole v čase 2:49 byl „položen“.

1223
Druhý titul měl obhajovat v muší váze Brandon O’Connell (3-0) z Jiu Jitsu v Greenville, SC proti amatérskému veteránovi Joelovi Porterovi (7-6), ale neobhájil, za 3:15 byl také na zemi.

Z dalších výsledků uvádíme, tradiční zápasník na USFFC akcích Dustin Messer (3-3) neodolal Johnnymu Barrettovi (1-0) a za pouhých 0:38 skončil gilotinou. Ve velterové váze se utkali Brian Telinda (2-0) a Dylan Marler (2-1). Oba zápasili dobře i na minulém turnaji. Tentokrát Telinda, ač se snažil, za 1:46 v prvním kole skončil na zemi.

Ze zkušenějších borců, kteří mají již nějaká utkání za sebou, Aaron Brooks (1-0) se měl utkat s Jimmy Gomesem (3-0), ale nakonec proti němu nastoupil debutant Daniel Etienne a ač měl malé zkušenosti, přeci to stačilo na položení, byť až ve 3. kole. Ve střední váze se nedařilo Patricku Wardovi (1-1), když podlehl Nathano Marshovi (2-1) v 1. kole za 2:42.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *