UFC: Rozhodnutí padlo, mistr byl pokořen

130707014018-silva-weidman-single-image-cut

Sobotní UFC 162 mělo jako největší tahák boj dlouhodobého držitele titulu šampióna UFC ve střední váze Andersona Silvy a vyzyvatele Chrise Weidmana, který zatím nepoznal hořký pocit z porážky. A je pravda, že tomu tak bylo i po sobotě. Ve druhém kole zvítězil nad Silvou KO úderem v čase 1:18.


Jako součást hlavního pořadu byla dále čtveřice zápasů, dva v pérové váze a dva ve střední, kde konkrétně Tim Kennedy porazil Rogera Graciu a Mark Muñoz Tima Boetsche shodně na body. Obdobně v pérové váze Frankie Edgar zvítězil nad Charlesem Oliveirou, ale Cub Swanson vyřídil údery a TKO Dennise Sivera.

Doprovodných zápasů bylo šest, v nich ve střední váze Andrew Craig vyhrál na body s Chrisem Lebenem, stejně jako v lehké váze Norman Park Japonce Kazukiho Tokudoma. V těžké váze Gabriele Konza vyřídil ta 0:17 v prvním kole TKO Dava Hermana, a také to byl nejkratší zápas večera. V lehké váze Rafaello Oliveida vzdoroval déle, po kopu nohy TKO ve 2. kole v čase 1:44 od Edsona Barbozy.

Poslední dva zápasy v těžké váze rozhodli pro sebe Brian Melancon nad Sethem Baczynskim a Mike Pierce nad Davidem Mitchellem.

Knockautem večera byl vyhlášen úder Chrise Weidmana a zápasem večera boj Fr. Edgara s Ch. Oliveirou a C. Swansona proti D. Siverovi.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *