MMA: Brazílie uvítala další turnaj UFC

UFCFN36

Nejslavnější organizace MMA opět v polovině února, v sobotu 15.2. 2014 pořádala turnaj UFC Fight Night 36 – Machida vs. Mousasi, tentokrát v Brazílii v Santa Catarině v aréně Jaragua.  Jak bylo avizováno, hlavním zápasem byl boj ve střední váze Japonce Lyota Machidy (20-4) a Nizozemce Gegarda Mousasiho (34-3-2).

Diváci si přišlí určitě na své, i když neviděli žádný rozhodující chvat nebo úder, a tak rozhodli rozhodčí na body ve prospěch Japonce. Machidu může těšit, že jejich zápas byl vyhlášen jako Boj večera. Ve střední váze místní Ronaldo Souza (19-3) porazil Francouze Francise Carmonta (22-7) také jen na body. Mimochodem, Carmont je jedním z mála bojovníků, kteří kdy porazili našeho Karlose Vémolu, bylo to v červenci 2012.

lyoto-machida-gegard-mousasi-ufc-fight-night-36
V těžké váze domácí Erick Silva (15-4), který v posledních zápasech střídá vítězství s porážkami, tentokrát po porážce s Kimem Dong-Hyumem na říjnovém UFC vyhrál nad Japoncem Takenorim Satem KO úderem za pouhých 52 vteřin 1. kole, a navíc to bylo „vystoupení večera“. V další těžké váze Švéd Nicholas Musoke (11-2) porazil na body Brazilce Viscardiho Andradeho (17-5). Do hlavního programu se ještě vešel zápas v muší váze mezi Brazilcem Charlesem Oliveirem (16-4) a Angličanem Andym Oglem (9-3), kdy Oliveira vyhrál ve 3. kole položením soupeře a trojúhelníkovým škrcením v čase 2:40.
Do předkol se také dostali zkušení borci, kdy v lehké váze Američan Joe Proctor (8-2) porazil na body místního Cristiana Marcella (13-5), v lehké váze Rodrigo Damm také na body porazil Ivana Jorgeho (25-3) a Francisco Trinaldo (13-3) také na body Kanaďana Jesse Ronsona (13-3).
Ostatně i další předzápasy skončily vítězstvím na body, třeba v bantamu Iuri Alcântara (28-5) tak zvítězil nad Wilsonem Reisem (17-4) a v těžké váze Ildemar Alcântara (19-6) porazil Rusa Alberta Tumenova (12-1).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *