MMA: Okénko do polské profi scény

plmma_28_poster_final_version

V sobotu 15. února 2014 se v Polsku konal další ze seriálu PLMMA 28 (Profesionální liga MMA), konkrétně ve Sportovní hale v Bieżuniu. Na programu došlo k malým změnám, zápas Jakuba Boczka a Pawła Zygmuntowicze byl zdela zrušen, proti Adrianu Bieranowskému měl nastoupit Przemysław Dobiała, ale nakonec se do arény postavil Łukasz Ceberek.

Do prvního boje nastoupili v muší váze debutant Robert Rajewski Jr. a Dawid Gryc (0-1), ale tomu se nevedlo stejně jako ve svém úvodním zápase v profi, protože přehrál KO/TKO po seknutí v 1. kole za 3:06. Souboj dalších debutantů vyhrál Adrian Bieranowski, který zvítězil nad Łukaszem Ceberkem položením a škrcením anakondou za pouhých 46 vteřin zápasu. Obdobně v další muší váze debutant Marcin Bilman porazil mnohem zkušenějšího Azamata Mustafaeva (3-2), když ho položil a ze zadu škrtil gilotinou také v 1. kole za 64 vteřin 1. kola. Obdobně se nedařilo zkušenému Jackovi Wojnickému (4-2), který prohrál také se debutantem Łukaszem Rajewským KO/TKO pro zranění kolena, ale až ve 3. kole v čase 0:21.

Marcin_Bilman_plmma28
Pak došlo i na jiné než jen muší váhy, v těžké se představil Kamil Szymuszowski (8-4), na něhož si určitě pamatuje náš Lukáš Olejník, který s ním prohrál v květnu 2011 na Olimp Extreme Fight – Polsko vs. Česká republika. Zde Szymuszowski porazil Daniela Skibinského (2-1) na body. V další těžké váze Piotr Danelski (1-0) vyhrál nad Hubertem Szymajdou (3-0) položením a škrcením anakondou v 1. kole za 1:22.
Ve střední váze se utkali Michał Pietrzak (0-1) porazí Dawida Januszewského (4-1) na body. V předposledním utkání ve střední váze nastoupili proti sobě debutant Piotr Adrian a Tomasz Kulig (0-1), kdy opět vyhrál nováček, zde položením a trojúhelníkovým škrcením rukou v 2. kole v čase 2:36.
Hlavní událostí turnaje byl vzájemný souboj v muší váze mezi Kamilem Lebkowským (8-4) a Rafałem Czechowským (4-1). Boje se rozhodl až ve 3. kole, kdy v čase 1:34 položil Lebkowkí svého soupeře a začal ho škrtit.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *