MMA: Dlouhá cesta pro krátkou porážku

Wu_EEBq_Gv6j_U

Na turnaji Tech-Krep FC: PRIME Selection 2015 Finals, který se konal ve Sportovním olympijském paláci v ruském Krasnodaru se sešla řada borců z Ruska a sousedních států, až ale na jednu výjimku.

Hlavní událostí turnaje byl mistrovský zápas v těžké váze mezi domácím Denisem Goltsovem (15-4) a Američanem Johnem Hawkem (11-6, Bellator 2-1/2011-2 v polot.váze). Pro Goltsova to byl již třetí americký soupeř, a vždy vyhrál, i když to byl třeba známý Brett Rogers (16-7,Bell.1-1). Goltsov obhajoval titul také již po třetí a byl proto pasován za jasného favorita. Nakonec se ukázalo, jak dobře tu svého miláčka znají, protože zápas trval jen 137 vteřin, kdy přišla dobře mířená rána a KO pro Hawka.

images

V této organizace také probíhá postupový turnaj v jednotlivých vahách, a právě tento den se tu odehrávaly finálové boje. Například v muší váze vyhrál Rus Vartan Asatryan (10-4) nad Ukrajincem Ruslanem Belikovem (8-3) na body, v těžké váze v ruském souboji Levan Persaev (3-2) opět na body nad Evgenem Myakinkinem (11-6), v bantamu Rus Goga Šamatava (6-3) KO po Kick to the body and punches zvítězil nad Kazachem Roslanem Serikpulovem (5-0) atd.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *