MMA: Dobré vizitky Rusa i Poláka

Joe-Warren

Turnaj Bellator CI se konala 27.září 2013 v aréně Rose Garden v Portlandu ve státě Oregon. Hlavním zápasem byl v bantamu semifinálový boj mezi Joe Warrenem (8-3) a Nickem Kirkem (10-2), pro kterého to bylo druhé vystoupení v Bellatoru, a prozradíme, že opět neúspěšné. Po Tomym Zelinském, který ho porazil letos v únoru na body, v našem případě skončil položením ambarem v druhém kole v čase 3:03. Mimochodem, Warren byl v roce 2010 až 2012 šampiónem Bellatoru v pérové váze.

Turnaje MMA se popisují odzadu od nejhlavnějších zápasů, proto na druhém místě zmiňujeme čtvrtfinálové boje v lehké váze. První byl mezi Rusem Alexandrem Sarnavskiym (23-1) a Marcusem Davisem (22-9), kdy vyhrál Rus již v 1. kole v čase 1:40 položením nahým sytičem. Ve druhém Brazilec Ricardo Tirloni (15-4) porazil na body Richa Clementiho (45-22-1). Pro Tirloniho to bylo již čtvrté čtvrtfinále, po druhé se přehoupl, takže uvidíme, jestli se dostane dál než jen do semifinále. Clementi je bojovník, který vícekrát mihl i v UFC a bylo to jeho třetí čtvrtfinále.

Joe_Warren_armbar_101_mom_temp

Will Brooks (10-1) také na body zvítězil nad Kanaďanem Johnem Alessiem (34-16-1), ktrerý se například v UFC mihl již vo roce 2000 a naposledy vloni, ovšem také neúspěšně. Poslední čtvrtfinále vyhrál Amričan palestinského původu Saad Awad (14-5), když porazil Angičana Martina  Stapletona (12-1) položením zadním nahým sytičem v 1. kole v čase 3:46. Awad se podruhé pokouší projít sítem, poprvé to dotáhl do finále, kdy byl poražen Davidem Rickelsem letos v březnu. Stapleton se tu poprvé představil mimo hranice své rodné Anglie.
Z šestice předzápasů zmíníme v lehké váze  rychlý konec Ryana Healyho (23-12-1), kterého „vyřídil“ Polák Marcin Held za 72 vteřin KO děrovačkou. Prví kolo zápasu bylo konečnou i pro Scott Thometz (6-2), když ho v čase 3:07 položil Brent Primus (2-0).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *