MMA: Dva čtvrtfinálové zápasy pro Američany

m-torres

Vcelku zajímavý turnaj s názvem Rebel FC 2: Battle Royal (Rebel Fighting Championship 2 – Battle Royale) se konal v pátek 1. srpna v Suntec Singapore Convention and Exhibition Centru. Hlavní událostí byl v pérové váze čtvrtfinálový zápas mezi mexiko-americkým Miguelem Torresem (42-7), který prošel i UFC, ovšem dařilo se mu průměrně (2-2), a Japoncem Takahiro Ashidou (13-2-2), pro kterého byl zase Torres prvním soupeřem mimo Asii.

Torres byl pasován předem za favorita, což není překvapující pro jeho zkušenosti. Nakonec také skutečně vyhrál, ale bylo to po třech kolech jen na body.
Z druhého čtvrtfinále v pérové váze zaujal především Američan Will Chope (19-7), který také prošel UFC, ale ze tří plánovaných zápasů se konal jen jeden, a ten prohrál s Maxem Hollowayem. Ale bylo z toho plno slávy, zápas byl totiž ohodnocen jako Boj roku 2014, a za jeho porážkový „úder“ byl Holloway oceněn titulem Knockaut večera i Knockaut roku 2014. Zde mu byl soupeřem Brazilec Mauricio dos Santos Jr. (10-8), kterého také porazil jen na body.
Ve třetím pérovém čtvrtfinále Japonec Yojiro Uchimura (11-7-3) porazil favorita zápasu Filipínce Reydona Romeroa (7-4) KO/TKO v 1. kole.
Z dalších zápasů vyjímáme v polotěžké váze boj, který vyhrál na body Jihokorejčan Doo Hwan Kim (6-2) nad Australanem Samem Keiem (3-3) a dalšího Jihokorejčana Gyo Pyung Hwanga (6-3), který v lehké váze zvítězil nad Britem Krisem Barrasem (3-0) rovněž na body.
zrod dvou profesionálů mohli sledovat diváci v pérové váze, kdy se střetli Australan Suman Mokhtarian (0) a Singapurec Mohamad Ashrafe Bin Shafi (0), kteří oba bojovali a své zápasy vyhráli na prvním turnaji jako amatéři. Tentokrát ale první plusový bod získal Shafi, který vyhrál KO/TKO po úderu ve 2. kole.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *