MMA: Filip Macek v moskevské aréně

823

Na ruském turnaji Absolute Championship Berkut 24: Grand Prix Berkut 2015 Finals, který se konal v sobotu 24. října 2015 ve Sportovním paláci Dynama v Moskvě jsme měli jedno želízko v ohni, v bantamové váze Filipa Macka.

Na turnaji šlo tentokrát o čtyři tituly, vesměs to ale byly souboje Rusů, jen v těžké váze byl jako cizinec Polák Michał Andryszak (14-5), který se do finále probojoval přes síto vyřazovacích bojů. Soupeřem mu byl Salimgerey Rasulov (13-6), který ač na domácím poli, byl považován za outsidera. Nakonec všem vytřel zrak, a hlavně Andryszakovi, kterého porazil za pouhých 25 vteřin již v 1. kole po KO úderu.

823

Na turnaji se představil ještě jeden Polák, a to v doplňkovém zápase Aslambek Saidov (16-4), který porazil Brazilce Sama Quita (12-4.Bellator 1-0) za pouhých 88 vteřin 1. kola také KO po úderu.

Ale vraťme se k titulům, další získali v pérové váze Zabit Magomedsharipov (9-2) vítězstvím nad Abdulem-Rakhmanem Temirovem (8-0) Guillotine choke v 1.kole v čase 4:16, v bantamu Piotr Yan (4-0) vítězstvím nad Muradem Kalamovem (5-0) na body a v polotěžké váze Muslim Makhmudov (6-3), když porazil Huseina Kushagova (4-1) s Guillotine choke v 1. kole v čase 2:33.

Soupeřem Filipa Macka (14-8) byl domácí Evgenij Lazukov (8-2), a je pravda, že by měl být Filip na Rusy připraven, protože v posledních pěti zápasech je měl čtyři jako soupeře (3-1). Tady však byl Lazukov i přes menší počet zápasů pasován na favorita. A je bohužel skutečností, že to potvrdil, když Filipa porazil ve 2. kole v čase 3:42 Guillotine choke.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *