MMA: GCF26 – Josefa Krále vyzve v boji o titul Patrik Kincl!

logo_gcf

Soupeřem Krále při jeho první obhajobě titulu ve váze do 77kg bude člen Good Luck gymu Hradec Králové Patrik Kincl! Kincl, jenž před pár lety patřil k největším talentům české MMA scény, si dal tříletou pauzu od zápasení, aby se v letošním roce vrátil do oktagonu a předvedl famózní comeback! Dva zápasy absolvoval nejdříve v zahraničí, v Rakousku a Portugalsku, a českému publiku se po dlouhé době představil minulou neděli v Pardubicích na GCF 25! Ve všech třech zápasech mu byli soupeři zahraniční borci. Všechny porazil v prvním kole. Při svém mládí je stále obrovským talentem, ale dnes už i vyspělým bojovníkem a špičkovým sportovcem, jenž může obstát i v silné zahraniční konkurenci! O tom kam povedou jeho další zápasnické kroky tedy hodně napoví jeho další zápas, ve kterém se utká o titul
ve welterweight divizi, který doposud drží Josef Král! „Gorila“ Král z pražského PriMMAt gymu ovšem bude chtít obhájit a udržet si status české jedničky ve váze do 77kg.
Těžko hledat favorita, avšak tento zápas zaručuje, že by mohl
být jedním z letošních vrcholů MMA v České republice! Nenechte si tento zápas ujít a přijďte 7. 12. od 17:00 hodin do pražského kongresového centra hotelu Clarion, kde vás kromě zmíněného zápasu čekají další sportovní lahůdky v podobě soubojů Vemola vs. Kužela, Šolc vs. Procházka a zápasů Viktora Pešty a dalších nejlepších českých bojovníků ve svých vahách! Tento večer bude stát za to! Bude to nepochybně vrcholná událost českého MMA letošního roku a vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketstream!

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *