MMA: Jen směle do zahraničí…

MMA 30-06d - Daniel Pelech

Nedaleko našich hranic, v rakouském Linci, se konal v sobotu 28. června turnaj MFN – Mix Fight Night 5. Je potěšující, že i naše barvy tam hrály na housle a ne zrovna falešně. Nejen to, že české jméno bylo na startovní listině, ale i to, že Jan Voborník byl jediným rozhodčím. Hlavní událostí byl zápas Černohorce Vasa Bakocevice (14-6-1) a Ira Uvaise Bisayeva (0).

Co očekávali pořadatelé, když postavili takového zajíčka Bakocevicovi? Dopadlo to tak, jak se dalo předpokládat. Konec DQ byl za 3:47 již v 1. kole.  Němec Ruben Wolf (7-5), kterého v roce 2011 porazil náš Luboš Vrňata, měl za soupeře v těžké váze Stanislava Sobotku (1-1) z Brna. Snaha tu jistě byla, ale Wolf již jen počtem zápasů byl jasným favoritem, Jan vydržel necelé tři minuty, jenže přišlo TKO po úderu a bylo konec zápasu.
Němec Lom-Ali Eskijew (6-3) v pérové váze porazil Švýcara Petra Mettlera (8-2) také již v 1. kole za 2:44 obdobně TKO po úderu. Místní Dominic Schober (2-1) ve střední váze zvítězil nad Maďarem Rajmundem Beszterceiem (0-2) opět v 1. kole v čase 2:28 po Rear-Naked Choke. Němec
Markus Grosse (3-7) se v poslední době chytil a ze čtyř zápasů již potřetí vyhrál, odnesl to v těžké váze tentokrát domácí Tibor Biro (0-2), a to TKO po úderu v 1. kole za 1:55.
Z dalších zápasů, kde nenastoupili jen nováčci, uvedeme souboj našeho Daniela Pelecha (1-0), který se v lehké váze utkal s Rakušanem Arbim Kilaevem (0). Ten sice nastoupil do svého prvního zápasu v MMA, ale spoléhal na podporu domácího publika. Jenže nestalo se a Pelech byl uveden jako vítěz Draw.
V turnaji se představil v pérové váze také Rus Magomed Ozniev (2-0), který porazil Maďara Adama Bodiho (0) po Rear-Naked Choke v 1. kole za 3:25.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *