MMA: Kickboxová příprava je plus

UFC+Fight+Night+82..

Na turnaji UFC Fight Night 82: Hendricks vs. Thompson, který se konal v sobotu 6. února 2016 v Las Vegas v Nevadě, nešlo tentokrát o žádný titul, přesto tu byly vidět vynikající zápasy.

Původně měl být hlavní událostí boj o titul  v těžké váze mezi aktuálním mistrem Fabriciem Werdumem a bývalým dvojnásobným mistrem Cainem Velasquezem, ale ten se přesunul již na leden. Ale stejně se nekonal pro zranění, tak se na první pozici turnaje dostal zápas Johnyho Hendrickse a pětinásobného kickboxového mistra světa Stephena Thompsona.

Johny Hendricks (17-3,UFC 1-3) se v roce 2013 pokoušel marně o titul šampióna UFC, ale byl poražen Georgem St-Pierrem na body, ale pak ho získal v roce 2014 vítězstvím nad Robiem Lawlerem,. V odvětě se mu již ale nedařilo a o titul přišel. Vloni zvítězil v zápase s Mattem Browbem, takže teď tu stál opět dokázat, že patří ke světové špičce. Stephen Thompson (11-1, UFC 6-1) toho v MMA tolik za sebou nemá, ovšem jeho kickboxová kariéra z něho dělá vážného soupeře každému v MMA, přesto byl favoritem před utkáním Hendricks. Thompson byla však lépe připraven a po Spinning back kick and punches zvítězil již v 1. kole v čase 3:31.

Z evropských borců se tu dařilo v polotěžké váze jen Litevci Míšovi Cirkunovi (10-2,UFC 1-0), který ale působil ale nejvíce v Kanadě. Zde porazil Alexe Nicholsona (6-1), nováčka v UFC, ve 2. kole v čase 1:28 po Neck crank.

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *