MMA: Mezi polskými profesionály Kříž bodoval

1298492939

Nabytý pátek 5. září velkými turnaji nenechal spát ani Polsko, kde se konal další turnaj profiligy XCage 6: PLMMA 38. Odehrával se v Hale Widowiskowo-Sportowa v Toruni. Hlavní událostí byl boj ve smluvní váze do 71,5 kdy mezi Adrianem Zielińským (11-3) a Slovákem Miroslavem Štrbákem (9-3-1).

Ten v roce 2012 prohrál s našim Jaroslavem Pokorným, ovšem později se stal pro Čechy černou můrou, na jeho štítě totiž postupně zůstali Marek Hrubý, Vít Vávra, Václav Přibyl i David Kozma, a to bylo letos v březnu. Teď se Štrbákovi ale nedařilo a prohrál KO/TKO pio úderu již v 1. kole v čase 2:59.

xcage_6_plmma_38

Zlatým písmem můžeme si poznamenat, že konečně jsme zaznamenali i v Polsku výraznější úspěch, když znojemský Rudolf Kříž (8-4-2), který má bohaté zahraniční zkušenosti, porazil zatím jen vítězného Łukasze Bieńkowského (3-0), opět ve smluvní váze do 86 kg, když byl Polák diskvalifikován po kopnutí a KO soupeře (Disqualificaton, Soccer Kick to a KO’d Opponent) v 1. kole v čase 4:30.
Z dalších zápasů můžeme připomenout v polotěžké váze vítězství Arména Hracho Darpinyana (11-6) nad Michałem Gutowským (8-6) KO/TKO po úderu v 1- kole v čase 1:40. Krzysztofa Klepacze (1-1-1) jsme mohli vidět na MMAA Arena 3: Vémola vs. Strus, kde prohrál s Makhmudem Muradovem KO v 1. kole, tady se mu ale dařilo a ve střední váze porazil Jakuba Jędzuru (2-1) na body. Tomasz Romanowski (4-3), kterého porazil v roce 2010 náš Jevgenyj Mahteenko, pro kterého to byl třetí a druhý vítězný zápas, si tady poradil s Danielem Skibińským obdobně na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *