MMA: Nejkratší kolo, jen 13 vteřin do K. O.

untitled

Největší pozornost uplynulého týdne byla upřená na turnaj UFC, který se konal v aréně Jaragua v Santa Catarina, Brazílie. Na programu bylo celkem 13 zápasů, největšími hvězdami turnaje byl šampión UFC Vitor Belfort, který se utkal s bývalým šampiónem Strikeforce ve střední váze Lukem Rockholdem. Proto toho byl tento zápas premiérou v UFC, snad se mu ale příště povede lépe.
V hlavním již zmíněném zápase si Vitor Belfort poradil s Lukem Rockholdem K. O. předním kopem patou a následným úderem v prvém kole v čase 2:32. je to Vitorovo již druhé vítězství v tomto roce, když na obdobném turnaji opět v Brazílii, ale v Sao Pulu v lednu porazil skoro obdobným způsobem Michaela Bispinga kopem do hlavy a údery.

V dalším zápase Ronaldo Souza porazil Chrise Camozziho technicky položením v 1 kole za 3:37. I pro něho to bylo letošní druhé vítězství, celkově čtvrté v řadě. Souza letos podepsal na pět zápasů boj smlouvu s UFC a na tomto turnaji se mu měl postavit Constantinos Philippa, ovšem ten ze zdravotních důvodů nemohl, proto byl nahrazen právě Camozzim.
Další dva hlavní zápasy byly pro vítěze jednomyslným rozhodnutím, Rafael dos Anjos porazil Evan Dunham a Rafael Natal zase João Zeferinoho.

Devět předkol se dají popsat tak, že Nik Lentz porazil jednomyslně Hacrana Diaze. Poté jednoznačně Francisco Trinaldo porazil Mike Ria položením přes rameno v kole v čase 3:08 minut. Obdobně i pro Francisca to bylo letošní druhé vítězství, první také vyhrál v již zmiňovaném turnaji v Sao Paulo nad CJ Keithem naprosto stejným způsobem jako teď.
Z dalších výsledků nyní již jen telegraficky, Gleison Tibau porazil Johna Cholish gilotinou Choke ve 2. kolo za 2:34.

Paulo Thiago si poradil s Michaelem Prazeresem jednomyslným rozhodnutím. Jednoznačnější bylo vítězství Yuri Alcantara nad Santosem Illiardou TKO děrovačkou v 1. kole za 02:31. Dále diváci viděli i vítězství Fabio Maldonada nad Rogerem Holletem jednomyslným rozhodnutím a Johna Linekera nad Azamatem Gashimovem TKO také děrovačkou ve 2. kole za 1:07. Dále ještě Jussier Formiga porazil Chrise Cariaso jednomyslným rozhodnutím a Lucas Martins zase Jeremy Larsenena knockoutem děrovačkou až ve 3. kolo, ale zde jen za 13 vteřin.

2

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *