MMA: Neslavná slovenská invaze do Chorvatska

_0411

Velkou delegaci slovenských bojovníků v MMA uvítali v Chorvatsku na turnaji Croatian MMA League – First Event of Eight Finals, který se konal 8. února 2014 v hale Dtazena Petroviče v Zahřebu.  Hlavní událostí byl boj Holanďana Olutobiho Ayodeje Kalejaiye (5-5) a Rakušana Dritana Barjamaje (10-7).

Ti dva se již utkali v Itálii na Kombat League loňského dubna, kdy Barjamaj vyhrál TKO po úderu ve 2. kole. Tentokrát se ale zápas vyvíjel jinak, Kalejaiye vyhrál také TKO po úderu, ale již v 1. kole v čase 4:45.
Ve druhém zápase zatím zcela neúspěšný Slovák Stefan Krajčí (0-2), kterého má na štítě i náš Viktor Pešta, zvítězil konečně nad místním Viktorem Vasičem (2-1) položením a zadním škrcením ve 3. kole v čase 4:03. Španěl Edu Cuenca (1-0) v polotěžké váze porazil Tomislava Spahoviče z Bosny a Hercegoviny DQ ve 2. kole za 4:41.

1391943296photo 4
Debutant v profi MMA Belgičan Mohamed Fath El Bab se utkal ve velteru s dalším Slovákem Matušem Jančím a porazil ho položením a zadním škrcením již v 1. kole za 3:35. Srb Slobodan Jankovic (2-5) porazil KO kopem do hlavy Belgičana Jordiho Vinyalse (5-4) za pouhých 1:27 v 1. kole. Chorvat David Vasič (6-2) vyhrát za pouhých 68 vteřin zápasu nad Maďarem Zsoltem Imrem (5-9) položením Kimurou. Španěl Enrique Marin (5-2) nastoupil ve velteru proti slovenskému novicovi Marco Vadjanovi a položil ho a zvítězil zadním škrcením v 1. kole za 3:12.
Ital Marvin Vettori (3-1) si také poradil s dalším novicem Slovákem Radovanem Uskrtem za 109 vteřin položením a trojúhelníkovým škrcením. Turnaj byl vstupem na profiscénu i pro Rakušana Pavla Kozlowského v lehké váze, který ale zvítězil na zatím zcela neúspěšným Maďarem Laszlo Benkem (0-3) také v krátkém čas 2:00 položením armbarem.
Dosud nejúspěšnějším bojovníkem turnaje byl bezesporu místní Filip Pejič (7-1) ve velteru, který si zde vylepšil své skóre v lehké váze nad Maďarem Danielem Vikkerem (1-5), ovšem až na body. Turek Sayit Huseyin (0) v lehké váze porazil Makedonce Gjora Stojanova (0) TKO po úderu v nejkratším zápase turnaje, za pouhých 50 vteřin.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *