MMA: Obhájí Kozma titul?

8120_18

Naší nejvýznamnější společností, která pořádá turnaje MMA, je GCF. Od roku 2010, kdy vznikla, se dostala v turnajích až k číslu 25. Turnaj s tímto číslem se koná 6. října 2013 v AFI Palace v Pardubicích. Plakátově je hlavním zápasem boj mezi Michalem Vostrým a Janem Malachem, ale podle důležitosti to bude určitě v lehké váze představení Davida Kozmy (11-5), jednoho ze tří šampiónů, kterého vyzve Jaroslav Pokorný (6-2).

Kozma ve svých 21 lezech má za sebou již poměrně hodně, je možná otázkou, zda by mu neslušela nějaká delší cesta třeba za velkou louži. Uvidíme, zda judistická minulost Pokorného bude stačit na zápasníka Kozmu.
Ve veltru je na programu utkání Patrika Kincla (10-7) a Slováka Petra Stacha (3-3). Kincl byl znám hlavně ve střední váze, a taky měl za sebou tříletou pauzu, když si vyjel do Rakouska a Portugalska.

22139
Z dalších zápasů to bude v těžké váze Libor Martiňák vs. Lukáš Ťupa, ve velteru Jaroslav Poborský vs. Roman Vanický, ve střední váze Jakub Stejskal vs. Miroslav Vacek a v polotěžké váze Marek Pilař vs. Vít Mrákota.
Avízovaný boj ve velteru mezi Janem Malachem (2-0) a Michalem Vostrým (3-3)  bude boj nadějného začátečníka se zkušeností.
Program ještě doplní zápasy v bantamu mezi Ondřejem Skalníkem a Janem Hájkem, v pérové váze Jana Maršálka a Tomáše Masojídka a v lehké váze Petra Vacka a Radka Vašendy.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *