MMA: Postupová kola vyzněla pro Stasiaka

Damian-Stasiak

Také Polsko si užilo poslední lednový víkend velkým turnajem, 3F: Extreme Fight Cage se konal v sobotu 25. ledna 2014 ve sportovní hale v Ełku. Sešla se výkvět polské pérové váhy v MMA, zejména jména Stasiak a Grochowski tu dominovala nejvíc.
Turnaj začal čtvrtfinálovými souboji v pérové váze, Łukasz Grochowski (7-5) porazil  Łukasze Ziółkowského (3-4) položení a trojůhelníkovým škrcením pažemi za 77 vteřin 1. kola.

Paweł Głębocki (4-5) zvítězil nad Łukasz Kulig (0-3) položením a škrcením gilotinou také za 77 vteřin. V dalším zápase Mariusz Domin (0-1) porazil Mikołaje Walenciaka (1-1) položení a škrcením gilotinou ve 2. kole za 0:29. V poslední čtvrtfinále Damian Stasiak (6-2) Tomasze Boduszeka (2-3) položil a ze zadu škrtil v 1. kole v čase 1:32.
Další zápas vyzněl pro Krzysztofa Adaszaka (2-3) se ve velteru, když se vytáhl na dosud neporaženého Piotra Mróze (6-0) a složil ho armbarem ve 2. kole za 2:36.
Pak již přišly za řadu semifinálové boje, Łukasz Grochowski porazil Pawła Głębockého na body a Damian Stasiak Konrada Sokulského, když Domin již nemohl nastoupit, ve 2. kole v čase 1:31 položením a zadním škrcením.
Další vložený zápas v pérové váze se stal kořiští Arbi Shamaeva (5-1), který ukončil zápas s Tomaszem Zawadzkim (4-1-1) položením a trojúhelníkovým škrcením v 1. kole v čase 4:36.
Ve velkém finále se tak setkali Damian Stasiak a Łukasz Grochowski. Finále skončilo vítězstvím Stasiaka na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *