MMA: Severské boje v aréně

thezonefc12_600x782_v2

Uplynulý víkend opět proběhlo mnoho různých turnajů MMA, zastavme se třeba krátce ve Švédsku. Zde organizace Zóna FC pořádá turnaje Kamikaze, tentokrát již s číslem 12. Turnaj se konal na sále Liseberg v Göteborgu. Švédi si pozvali soupeře z Evropy, takže až na jeden zápas šlo vždy o mezinárodní utkání.

Hlavní událostí byl boj ve střední váze mezi Švédem Srpnou Wallenem (7-1) a zkušeným černým Francouzem Jean-Francoisem Lenoguem (16-15-3). Diváci byli pokojeni, Švéd vyhrál položením soupeře zadním nahým sytičem již v 1. kole v čase 3:12.

Ani druhý zápas hlavního programu nerozesmutněl diváky, ve střední váze Alexander Prodér (4-4) si poradil opět s černým, tentokrát Belgičanem, Damienem Lapilusem (4-3) KO děrovačkou, opět to bylo v 1. kole v čase 1:45. I třetí souboj v muší váze přivedl do arény domácímu borci černého soupeře, tentokrát to byli Rami Aziz (3-2) a Nizozemec, debutant Brian Hooi (am. 2-1). I když zkušenosti měly hovořit jasně, výsledek byl až do 2. kola na vážkách, pak však Aziz položil soupeře zadním nahým sytičem v čase 3:37. I čtvrtý zápas vyhrál domácí bojovník, Per Franklin (6-2) vyhrál ale až na body s Francouzem Yliesem Djirounem (5-3) v těžké váze. Podobně tak tomu bylo i v další těžké váze, když Erik Carlsson (2-0) porazil Francouze Petra Eteliana (1-2) položením opět zadním nahým sytičem.
djiruon_franklin_640

Zpestřením turnaje byl i zápas žen, když nastoupila Švédka Elina Nilssonová (3-3) proti debutující Francouzce Zarah Dos Santosové a porazila ji na body.

Předzápasy již svedly proti sobě borce začátečníky, například debutant Švéd Robin Gidlöv porazil v pérové váze také debutanta Petra Ryrlanda položením gilotinou v 32. kole v čase 2:01. Jediným vítězným cizincem byl Francouz Marco Alunno (2-1), který zvítězil ve střední váze nad místním Zvonimirem Kraljem (0-2) položením reverzní kravatou v 1. kole v čase 4:02.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *