MMA: Ve Walesu to vyhrála Polka

CWFC461

Turnaj Cage Warriors 67: Johns vs. Brum, který se konal 12. dubna 2014 ve městě Swansea ve Velké Británii, konkrétně ve Walesu. Většina bojovníků však byla z Anglie, ale nechybělo ani Polsko. Bohužel z programu vypadly zápas v těžké váze mezi Polákem Piotrem Ptasinskim a Charlie Wattsem a ženský boj Španělky Moniky Gaitanové a Kate Jacksonové, ale i několik dalších.

Hlavní událostí byl boj o mistrovský titul v bantamové váze mezi současným šampiónem Brettem Johnsem (8-0) a vyzývatelem Jamesem Brumou (14-2). Pokud budeme struční, tak na body Johns titul obhájil.
I další dva zápasy skončily vítězstvím na body, v lehké váze Sean Carter (8-1) tak porazil Maria Saeeda (5-1) a v muší váze Shajidul Haque (4-1) Walešana Martina McDonougha (11-4). Zápas ve smluvní váze do 63,5 kg skončil Jamie Pritchard (4-3), když Velšanovi Philu Raeburnovi (5-3) nasadil gilotinu ve 2. kole v čase 3:32.
Polský prapor na turnaji zvedla v bantamové váze Agnieszka Niedźwiedźová (5-0), která porazila Gemmu Hewittovou (1-0) v 1. kole v čase 3:59 po trianglu choke.

cwfc-67
V předposledním profi zápase se utkali ve střední váze dva Velšané Simas Norkus (2-2) a Stuart Tyrie (6-7). Ti dva se již utkali před rokem, kdy vyhrál Norkus po KO po úderech, nyní si to zopakoval a zvítězil, když boj ukončil ve 2. kole v čase 2:35 lékař. Velšan Paul Rogers (1-1) v muší váze porazil Marka Handleye (5-10) po armbaru v 1. kole za 2:19. Součástí turnaje byly i dva amatérské zápasy.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *