Fedor Emelianenko se vrátil ve velkém stylu !

A4

Pokud se pohybujete ve světě MMA, nemohlo vám uniknout jméno Fedor Emelianenko. „The last Emperor“ je považován za nejlepšího zápasníka MMA vůbec. Nikdo nevyhrál tolik těžkých zápasů a nikdo nedokázal porazit téměř všechny soupeře světového formátu kteří proti němu nastoupili. Fedor v roce 2012 oznámil konec kariéry. Ovšem nezahálel a dále trénoval, a výsledek se dostavil po necelých čtyřech letech se vrátil zpět do ringu. Na turnaji Rizin který je nástupcem Pride FC kde Fedor zažil nejlepší léta se začala psát nová část historie MMA.

A3

Jeho soupeřem byl velice podceňovaný Ind Jaideep Singh. Disponoval větší postavou než sám Fedor a byl velice zkušený v Kick boxu. Oficiálně měl skóre pouze 2-0 jak uvádí server sherdog, nicméně je zřejmé, že těch zápasů je mnohem více.

Fedor však zápasil podle stylu jaký mu je nejbližší. Ve věku skoro čtyřiceti let ukázal, že se pere jako zamlada. Byl neobyčejně agresivní a aktivní na zemi, v postoji dokázal trefovat na velkou vzdálenost a Ind opravdu nevěděl co sním. Fedor šel s Jaideepem na zem kde naprosto dominoval. Po několika tvrdých ran na obličej na zemi raději odklepal.

Vyprodaná aréna se mohla zbláznit, Fedor předvedl comeback ve velkém stylu. Ukázal, že se dokáže měřit se zápasníky světového formátu a i přes svůj věk podávat perfektní výkony. Doufáme, že další zápas přijde co nejdříve.

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *