Judo: Začíná čas prázdnin a letních táborů

letni tabory

Konec školního roku bohužel ohlašuje i konec tréninků pro děti. V letních měsících se pravidelné tréninky přerušují a začínají opět fungovat až v září. Hlavní dosavadní otázkou pro rodiče je, jak a kde bude jejcih dítě prázdniny trávit, popřípadně mu vymyslet speciální program. V tomto směru jsou velkou pomocí sportovní oddíly, které pořádají letní tábory.

V dnešní době je výběr táborů velmi štědrý a existuje mnoho pobytů zaměřených přímo na individuální činnosti. Pro mladé judisty se pořádají tábory snad ve všech sportovních oddílech a určitě je velkým přínosem toho využít.

Pojem „tábor“ v dnešní moderní době je spíše pozůstalostí z dob minulých, ale mnohem lépe tyto akce vystihuje pojem „pobyt“. Stany a voda v potoce se v průběhu posledních let vyměnili za hotelové pokoje s teplou sprchou a jídlem v restauracích, proto rodiče nemusí mít absolutně žádné obavy. Své děti svěřují opravdovým školeným profesiónálům, kteří pro mě mají připravený pevný rozvrch všech druhů aktivit.

Nenechávejte své děti o prázdninách doma a dopřejte jim zážitky při letních pobytech. Nabídky letních aktivit pro děti naleznete na webech svých sportovních oddílů.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *