MMA: Bylo to půl na půl

YBN_4

Na německém turnaji Young Blood Night Vol. 4: Prima Victoria, který se konal v aréně Saturn ve městě Ingolstadt v sobotu 28. března 2015, jsme měli několik želízek v ohni a je milé, že alespoň polovina z nich zaplála jasným plamenem.

YBN_4Hlavní událostí turnaj byl titulový boj o šampióna ve veltrové váze mezi Rusem Vladimirem Fedinem (3-3) a Němcem Mario Wittmannem (3-3), který v boji o titul v této organizaci, ale ve střední váze, prohrál vloni v říijnu s našim Stanislavem Futerou KO po úderu již v 1. kole. Je zajímavé, že za jasného favorita byl při stejném výsledném stavu obou borců pasován Fedin. Ale konec byl vcelku překvapivý, skončil bez vítěze, zkrátka remíza.

V dalším zápase ve střední váze náš Jakub Běle (1-1) porazil Němce Daniela Adlera (0-3) již v 1. kole v čas 4:23. Na druhou stranu se nedařilo ve smluvní váze do 71 kg Michalu Neprašovi (1-1), který prohrál s místním Benediktem Wehnerem (1-0) také v 1. kole. Další náš zástupce si zde odbyl pěknou profi premiéru v aréně MMA, Marek Valchar ve velterové váze porazil dosud úspěšného Rakušana Stefana Obermayera (2-0) po jednoznačném rozhodnutí již ve 3. kole v čase 0:05. Na nejkratší zápas v turnaji, a možná i ve svém životě, bude nerad vzpomínat dosud úspěšný Marek Trlica (2-0), který prohrál ve veltru s Turkem Goekhanem Demiralem (0-1) KO po úderech již v 1. kole za pouhých 23 vteřin.

Bohužel ze startovní listiny vypadli další naši borci, Marek Macho (0) a Magdaléna Šormová (3-0).

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    1 Odpoveď

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *