MMA: Kincl v Rusku bodoval

acb_26

Na turnaj Absolute Championship Berkut 26: Grand Prix Berkut 2015 Finals Stage 3, který se konal v ruském městě Hrozny, se vynikajícím způsobem uvedl náš Patrick Kincl. Ovšem nebylo to v hlavním zápase, ten byl vyhrazen souboji o titul v muší váze mezi Rusem Velimuradem Alkhasov (3-0) a Ukrajincem Ruslanem Abiltarovem (19-5).

Alkhasov se do zápasu nominoval výhrami v postupovém pavouku, kdy například v semifinále porazil zkušeného Švéda Mikaela Silandera (12-3). Abiltarov má za sebou také vítězné postupové zápasy, ale vedle toho řadu bojů mimo jiné i s Brazilci, proto byl v zápase považován za favorita.Ovšem sport není jen o šancích, ale i o momentální náladě, formě a i štěstí, a to vše stálo na straně Alkhasova, který všechny překvapil a mnohem zkušenějšího soupeře deklasoval ve 2. kole v čase 1:55 KO po úderu.

Pokud se dá hovořit o hvězdě turnaje, tak jich zde bylo víc. Například ve veltru Rus Beslan Isaev (33-7) porazil Brazilce Juniora de Oliveira (28-12), který poprvé za svou kariéru opustil kvůli MMA rodnou Brazílii, a to ve 3. kole KO po jeho odstoupení z boje.

Ve veltru bojoval i královéhradecký Patrick Kincl (14-8), a to asi proti nejzkušenějšímu soupeři své kariéry, Ukrajinci Renatu Lyatifovovi (28-20). Patrick v květnu porazil velmi dobrého Slováka Roberta Pukače (12-4-1), což ukazuje na jeho stoupající formu. Lyatifov zase již dva roky bojuje pouze v ruských arénách, takže určitě získal mnoho dobrých zkušeností. Zápas dospěl do konce a vítězství Patricka bylo jednoznačně na body. Gratulujeme.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *