MMA: MMA má jen na noční záznamy?

mma-photo

Sportovní televizní kanály na nás denně chrlí stovky přímých sportovních přenosů a záznamů. Můžeme se tak dozvědět o sportovním dění ve všech světadílech, jen s MMA to tak slavné není. Ne že by se na obrazovkách neobjevilo, ale jde jen o záznamy. Například nejvýznamější loňskou akci, GCF 26: Fight Night 2, jsme mohli vidět již několikrát. Ale pokud jste ji ještě neviděli, máte opět možnost.

Na Novasportu v neděli 12. ledna od 3:30, v úterý 14. ledna od 12:00 a ve čtvrtek 16. ledna od 20:00 jsou další reprízy bojů o tituly.
V neděli se dočkají příznivci Muay Thai, protože v 19.10 na stejné stanici je přenos Evropské ligy z Prahy a ve čtvrtek 16. ledna od 17:15 opakování. Další bojové sporty se objeví na Novasportu v pondělí 13. ledna, od 17.50 to bude Fight Explosions 4F, gala večer bojových umění z Bratislavy. Opakování bojů na Slovensku je v úterý 14. ledna od 17:15.
MMA dostává místo i na ZV Fanda, ale opět jde o stejné akce, třeba zmíněná Bratislava zde bude již v sobotu 11. ledna od 23:40. Dočkáme se ale jednou v MMA přímého přenosu nejen akce u nás, ale i někde ve světě?

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *