MMA: Svoboda v Moskvě neuspěl

images

Turnaj Fight Nights: Battle of Moscow 13 (Boj noc: Bitva o Moskvu) se konal v Lučnikách v Čajkovského koncertním sále „Rusko“. Hlavní událostí byl boj ruské těžké váhy Ruslan Magomedova (10-1) a bývalého šampiona UFC Tima Sylvii (31-9-1). Sylvia byl šampiónem UFC v letech 2003-4 a 2006-7, tady si chtěl spravit reputaci po třech nevydařených zápasech v řadě, ale nevyšlo to, Magomedovi podlehl na body.

Ve velteru se Rus Albert Tumenov (6-1) snadno vypořádal s Japoncem Yasubey Enomotem (11-4) vítězstvím TKO v prvním kole. Zápas v polotěžké váze měl mezikontinentální nádech, Rus Maxim Grishin (13-3) zvítězil na body nad Brazilcem Mario Mirandou (14-6).
Zápas v pérové váze mezi Rusem Zubairem Tuhugovem (13-3) a Černohorcem Vaso Bakotsevichem (11-3) byl boj o evropský titul, který pak získal Tuhugov vítězným knockoutem v 1. kole. Domácím zápasem byl boj v těžké váze mezi Rusy Constantinem Erokhinem (3-1) a Denisem  Komkinem (13-12), když Eerokhina víhrál KO v 1. kole.

Fight.Nights.Reservoir.Dogs_
Ve váze do 66 kg jsme měli zastoupení v Pavlu Svobodovi (7-2), který své porážky zažil také ve dvou posledních zápasech, takže asi chtěl smůlu „trojky“ porušit, ale nestalo se. S Rusem Olegem Borisovem (7-1) prohrál TKO v 1. kole.
Ve váze do 77 kg to byl opět ruský boj, Marif Pirai položil Dmitrije Godynského v 1. kole gilotina. Turek Murad Kazgan ve váze do 70 kg remízoval s domácím Anatolym  Pokrovským. Bělorus Sergey Minasyan (2-6) v pérové váze porazil místního Sergeje  Molchanova v 1. kole položením přes koleno.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *