UFC: Blíží se UFC 163, ale soupiska se stále mění

o-lutador-de-mma-john-lineker-sobe-no-oc-28_display_image

Jak se blíží datum UFC 163, 3. srpen 2013, vře to mezi soupeři, ale stále se něco mění, bojovníci hlásí zranění nebo nemoc, takže nyní k nejnovějším změnám. Hlavní událostí měl být boj mušího šampiona, Jose Alda s bývalým WEC šampiónem v lehké váze Anthonym Pettisem.

Jenže Pettis se zranil a nahradí ho Chan Sung Jung (13-3). Očekával se boj Josha Koschecka s Demianem Maiou, ale Koscheck se také zraněnil a Maia tak bojovat nebude, zápas se stáhl. Hodně se očekávalo od debutanta v UFC Roberta Drysdaleho, který se měl utkat s též debutantem v UFC Ednaldem Oliveirou, ovšem Drysdale nahlásil infekci, takže by ho nahradí další nováček MMA Francimar Barrosov.
Ale nejsou to změny jediné, soupiska nyní vypadá takto:
V hlavním programu v muší váze Jose Aldo (c) vs. Chan Sung Jung a John Lineker vs. Jose Tome, v polotěžké Lyoto Machida vs. Phil Davis a ve střední Cezar Ferreira vs. Thiago Santos a Thales Leites vs. Tom Watson.
V předzápasech se představí v muší váze Ian McCall vs. Iliarde Santos a Rani Yahya vs. Josh Clopton, v lehké váze Vinny Magalhaes vs. Anthony Perosh, v střední těžké Ednaldo Oliveira vs. Francimar Barroso,v těžké Sergio Moraes vs. Neil Magny a Viscardi Andrade vs. Bristol Marunde. Na programu je jeden ženský zápas v bantamu mezi Amandou Nunesovou a Sheilou Gaffovou.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *