MMA: Byl dobrý, ale mohl být ještě lepší

20130705063218_5D3_5449

Debutantem na UFC 162 byl Tim Kennedy, ovšem má za sebou již dlouhou bojovou historii v MMA se skórem 15-4 od roku 2001. Takže se nebylo co divit, že svůj debut přeměnil na vítězství. Měl proti sobě ale neméně zkušeného borce Rogera Gracie, který získal sice v MMA menší zkušenosti a skóre 6-1, ale sebou si přinesl dlouhou dráhu zápasníka v Jiu-Jitsu s uctihodným skórem 65-7!


Kennedy nebyl údajně se svým vítězstvím na body spokojený, protože si myslel, že měl na víc. O něm, jednomu z mála bojovníků MMA, který současně slouží v americké armádě, řekl jeho trenér Greg Jackson: „Myslím, že to šlo opravdu dobře. Otevřel se ale o trochu víc ve třetím kole. Má se stále ještě co učit. Je to proces, ale chce být stále lepší a lepší. Je skvělý, ale Tima Kennedyho jsme ještě neviděli v jeho největší formě.“
O Kennedyho boji doplnil, že bojoval hlavou. „Soupeř Rogerr je jeden z mých hrdinů. Miluji ho chlapa, byl velmi působivý. Kennedyho herní plán byl ale přesně to pravé….“ dodal ještě k nedávnému souboji.
Byl prý spokojený s tím, jak to Kennedy  udělal, ale mohl podle Jacksona udělat víc. „Hodně Timovi věřím, myslím, že je to úžasný kluk.

Ale opravdu si myslím, že má potenciál být výjimečně velkým bojovníkem,“ nepřestal pět chválu na svého svěřence.
„Těšil jsem se, až bude Tim opravdu kopat v jiné organizaci, což se stalo, a Kennedy dobře zapadl v UFC do střední váhy. Takže se nemůžu dočkat příštích zápasů,“ dodal Jackson. Zatím ale ještě na žádné soupisce příštích turnajů UFC Kennedy není.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *