Judo: Sedmidubský první vyhrál, pak se nedařilo

sedmidubský

Jako jediný vyslanec českého oddílu USK Praha Václav Sedmidubský se utkal o tomto víkendu na německé půdě. V sobotu 20. července 2013 startoval ve váhové kategorii do 73kg na Evropském pohárů ve městě Sindelfingen.

V prvním kole dokázal vyzrát na domácího  judistu Katsumi. V zápase byli oba závodníci trestáni od rozhodčích, ale Sedmidusbký si svou výhru zasloužil získáním yuka a postoupil do dalšího kola.

Ve druhém kole se Náš český reprezentant na tatami postavil proti italovi Di Cristo. Italský judista byl třikrát napomínám od rozhodčích a stačil by ještě jeden trest, aby byl se zápasu diskvalifikován. To se však neodehrálo a minutu do konce byl Sedmidubský poražen na ipon. Tím se bohužel ze soutěže vyřadil a na turnaji neobsadil žádné místo.

Po ukončení turnaje navazuje soustředění zaměřené pouze na randori, tedy cvičné zápasy. Celý kemp proběhne od pondělí do čtvrtka a spolu se Sedmidubským se ho z České republiky zúčastní ještě Lukáš Krpálek, který aktuálně ladí formu na blížící se mistrovství světa.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *